Nieuw per 5 juli bij dierenspeciaalzaak Froon!! Buiten de koelkast houdbaar. Na twee jaar ontwikkelen hebben ze bij Farm Food het perfecte, buiten de koelkast houdbare, alternatief voor diepvries vers-vlees voeding voor honden.

De ontwikkeling heeft die tijd nodig gehad omdat zij voor dit product de samenstellingen van de Farm Food Fresh vers-vlees diepvries voeding zo dicht mogelijk hebben willen benaderen; maar dan in een buiten de koelkast houdbare verpakking!

Compleet en zachtgestoomd vers-vlees.
Farm Food Fresh Menu is een compleet en zachtgestoomd vers-vlees “menu” voor alle honden van pup tot senior. De dierlijke ingrediënten komen van dieren die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. Het product bevat geen kip of ander pluimvee, het is glutenvrij en het bevat geen gemalen bot (Farm Food kan daardoor een ​​gecontroleerd gehalte aan calcium en fosfor garanderen, ook is daardoor de opname in de darm optimaal).

 

Natuurlijke ingrediënten
Alleen pure en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt in Farm Food Fresh Menu; het bevat geen kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Farm Food Fresh Menu is een goede bron van natuurlijke prebiotica voor een gezonde en stabiele darmflora. Farm Food Fresh Menu is zeer smakelijk voor uw hond en de verteerbaarheid is optimaal. Ook is Farm Food Fresh Menu bijzonder goed te mengen met Farm Food HE.

2 soorten
Het assortiment bevat 2 soorten die zijn gebaseerd op de vertrouwde samenstellingen van Farm Food Fresh Diepvries vers-vlees voeding. Beide producten zijn beschikbaar in een stand-up pouch van 125 gram en 300 gram. Kom gerust bij ons langs voor meer informatie.