Al jaren is Froon Dierenspeciaalzaak het vertrouwde adres voor topkwaliteit tropische- en koudwatervissen. We hebben ook constant breed assortiment aquariumplanten en diepvries vissenvoer. Door onze nauwe samenwerking met Ruinemans Aquarium kunnen wij snel zorgdragen voor de levering van tropische- en koudwatervissen. Ruinemans Aquarium wereldwijd één van de grootste groothandels in aquariumvissen. Op de website van Ruinemans kunt u gerust kijken wat u nodig heeft en via Froon Dierenspeciaalzaak kunt u bestellen en de bestelling ophalen binnen 24 uur. Froon dierenspeciaalzaak zorgt door het partnership met Ruinemans voor top kwaliteit vis, een constant breed assortiment van verschillende soorten. Goede service en zorg voor de natuur. 

Om onze klanten de kwaliteit en service te geven die zij van ons mogen verwachten, maken wij via Ruinemans gebruik van een capaciteit van 3.000 aquaria met in totaal ruim 1.000.000 liter zorgvuldig behandeld water. Hier zorgen meer dan 45 medewerkers voor de vissen zodat deze in een optimale conditie blijven tijdens de periodes van quarantaine en vervoer, totdat onze kwaliteitsstandaard wordt bereikt, alvorens wij tot verkoop over gaan. Tropische vissen.

  • Top kwaliteit vis
  • Een constant breed assortiment van verschillende soorten tropische- en koudwatervissen
  • Perfecte en snelle service
  • Zorg voor de natuur en het milieu