Heerlijk wegkruipen in zijn of haar favoriete hoekje en genieten van de rust. Lekkere zachte plaids, warme comfortabele hondenmanden en beschutte kattenhuizen. Even terugtrekken op zijn eigen plekje en uitrusten van de hele dag spelen en ravotten. Katten kiezen vaak voor een beschut plekje, terwijl honden zich graag op een kussen uitrekken.

De kussens, manden en ligbedden zijn er in verschillende kleuren, soorten en maten. Een dik, zacht kussen, een fijn kleed of een ligmand in de vorm van een kattenkop.

 

Voor ieder wat wils! Van pluche ligkussens tot houten hondenmanden en van kleurige hangmatten tot warme plaids. Ons assortiment bevat slaapcomfort en verblijven voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen.

Slapen
De nacht breekt aan of je huisdier is al zo actief geweest dat hij zijn schoonheidsslaapje nodig heeft. Even terug kruipen in de hondenbench die groot genoeg is om comfortabel in te liggen. Hier kan hij wegkruipen en genieten van zijn eigen plekje en heerlijk slapen. Ga je voor een roze voor het vrouwtje, een blauwe voor de pup of voor elegant bruin? Voor elk interieur is er een mooi exemplaar. Of katten die zich terugtrekken op de hoogste treden van de krabpaal of een beschut plekje zoeken in de mand.

Sommige honden en katten liggen het liefst tegen elkaar aan, terwijl de ander echt een eigen plek nodig heeft om tot rust te kunnen komen. Zijn jouw huisdieren dikke maatjes en kunnen ze niet zonder elkaar? Dan is het leuk om een extra grote mand of kussen te kiezen, zodat ze altijd elkaars gezelschap in de nacht kunnen opzoeken. Net als voor ons is een goede nachtrust belangrijk. Een prettig verblijf en ondergrond, waarop je lieve huisdier geheel tot zijn of haar rust kan komen is dan zeer aan te raden. Zoals er voor de baasjes een enorme keuze is aan materialen, vormen, groottes en kleuren, zo is dat ook voor je huisdier.

Luieren
Een hondenmand, een hondenkussen, een kattenmand of een krabpaal met een zitvlak en verstophoek. Een eigen plekje om even uit te rusten en lekker te luieren op een zachte ondergrond. Een heel groot kussen waar alle huisdieren bij elkaar op kunnen of juist een kleine pluche hondenmand voor zichzelf. Een kussen dat makkelijk schoon te maken is en waar vuil niet gemakkelijk in kan gaan zitten. Een gevlochten hondenbank en een eigentijdse en functionele benchhoes waarin honden rustig blijven en die een leuke kleur aan je interieur geven. In de meest uiteenlopende kleuren en maten zijn er hondenmanden, kattenmanden en hondenkussens te vinden voor een klein dutje, goede nachtrust of een lazy sunday. Voor ieders persoonlijkheid, interieur en voorkeur van het huisdier.