Froon Dierenspeciaalzaak

Alles voor de dieren.

Bezoek ons

Ons verhaal

Dierenspeciaalzaak Froon is al jaren een begrip in Utrecht en verre omstreken. Alles voor de dieren’ is de missie van ons enthousiaste team. Arthur en Linda van der Zeeuw zijn de trotse eigenaren van dierenspeciaalzaak Froon. Klantvriendelijkheid exclusiviteit en kennis zijn onze onderscheidende kenmerken. Bij Dierenspeciaalzaak Froon kunnen wij u voorzien van het juiste advies over diervoeding en alle andere benodigde informatie die u nodig heeft voor uw huisdier.

 

Niet voor niets zijn wij al drie jaar op rij genomineerd in de verkiezing van ‘De beste dierenspeciaalzaak van Nederland’.

Dierenspeciaalzaak Froon is met stip de beste van Utrecht en omstreken. Met een ruim assortiment van producten zoals hypoallergene voeders. Steeds meer dieren zijn allergisch voor de eiwitbronnen zoals kip-, rund- en lamsvlees. Froon dierenspeciaalzaak biedt alternatieven aan zoals herten-, struisvogel- en kalkoenvlees. Hierdoor kunnen wij allerlei jeuk en vacht problemen van dieren verhelpen zonder tussenkomst van de dierenarts.

 

 • Hyperallergenen 100%
 • Klantvriendelijkheid 100%
 • Honden 100%
 • Katten 100%
 • Vissen 95%
 • Knaagdieren 95%
 • Voedingsadvies 100%

Honden

Ben je van plan een hond te kopen of wil je meer weten over de verzorging?

Het belangrijk om eerst voldoende informatie te verzamelen. Bij Dierenspeciaalzaak Froon ben je aan het juiste adres.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Graag adviseren zij op het gebied van voeding, verzorging en opvoeding.

Waarom moet je je van tevoren goed laten informeren bij de aanschaf van een hond? Een hond maakt deel uit van het gezin. Het is daarom belangrijk dat je niet voor onverwachte problemen komt te staan.

Wanneer je je goed voorbereid op het kopen van een hond, zullen jij en je hond het meeste plezier beleven aan elkaars gezelschap. Welke hond is geschikt voor jou? Bij het uitzoeken van de hond is het belangrijk om jezelf van tevoren verschillende vragen te stellen.

 • Hoeveel ruimte kan ik de hond bieden?
 • Hoeveel beweging kan ik de hond per dag geven?
 • Ben ik van plan te gaan sporten met de hond?
 • Heb ik (kleine) kinderen?
 • Heb ik andere huisdieren in huis?

Onze medewerkers helpen je graag bij de juiste keus en hebben de kennis om je over de verschillende rassen te informeren.

Katten

Wil je meer weten over de verzorging en voeding van je kat?

Bij dierenspeciaalzaak Froon kunnen wij je alles vertellen over de verzorging en voeding van je kat. Natuurlijk staan onze specialisten voor je klaar en helpen zij je graag!

Als je je kat een optimaal gebalanceerd dieet aanbiedt, dan is de kans groot dat je kat een goede gezondheid ontwikkelt en behoudt. Je kat zal tevreden zijn, zich actief en alert gedragen, en daarnaast heldere ogen, een vochtig neusje en een glimmende vacht hebben. Jouw kat is, net als wilde katachtigen, een carnivoor (vleeseter). Zijn natuurlijke dieet bestaat dan ook uit het vlees (en de organen) van de prooidieren die hij verschalkt, voornamelijk insecten, knaagdieren, vogels, amfibieën en vissen. Zijn tanden en spijsverteringssysteem zijn hiervoor gemaakt. Katten hebben diverse voedingsstoffen nodig

Ontelbare Krabpalen, een enorme verscheidenheid aan voeding, speeltjes, voer- en waterbakken, kattenbakken in alle kleuren en modellen, diverse kattenbaksteentjes, vervoersmanden, halsbandjes, design kussens en manden zijn allemaal te vinden bij dierenspeciaalzaak Froon.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Graag adviseren zij op het gebied van voeding, verzorging en opvoeding.

Knaagdieren

Wil je alles weten over knaagdieren, kom dan gerust bij ons langs.

Bij Dierenspeciaalzaak Froon vind je alles voor je knaagdier en konijn.

Voor alle knagers hebben we een uniek assortiment met zorg samengesteld vanuit de hele wereld. Heb je interesse in jonge cavia’s, lieve konijnen, of andere knaagdieren? Kom dan gerust bij ons langs

Bent je van plan een Konijn of knaagdier aan te schaffen? Dan is het belangrijk dat je je van tevoren goed laat informeren.

Bij Dierenspeciaalzaak Froon bent je aan het juiste adres. Onze medewerkers staan met liefde en passie en altijd voor je klaar.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Konijn of Knaagdier?

Wanneer je besluit een Konijn of knaagdier aan te schaffen is het verstandig om je van tevoren de volgende dingen af te vragen:

Hoeveel ruimte heb ik voor de kooi/huisvesting?

Voor wie is het dier bestemd? (Denk aan kleine kinderen)

Heb ik voldoende tijd om het dier aandacht te geven?

Wil ik het dier in huis of in de tuin houden?

Ben ik voorbereid op de kosten die het houden van het dier met zich meebrengt?

Waarom is het zo belangrijk dat je je van tevoren goed laat informeren?

Een huisdier maakt deel uit van het gezin. Het is belangrijk dat het dier waar je voor kiest ook binnen de gezinssituatie past. Wanneer je van tevoren goed geïnformeerd bent loopt je minder snel tegen onverwachte situaties aan en hebben zowel jij als je huisdier het meeste plezier van je beslissing.

Vissen

Wil je meer weten over tropische- en koudwatervissen?

Wij bieden een constant breed assortiment aan vissen en alle bijbehorende producten. Bestel de vissen online en haal ze op bij dierenspeciaalzaak Froon. Garantie op levering en kwaliteit en perfecte service.

Alle belangrijke merken en artikelen zijn voorradig voor de startende en de vergevorderde liefhebber. Hebben wij de vissen die je zoekt niet op voorraad, dan is dat geen probleem vanwege de nauwe samenwerking met Ruinemans Aquarium B.V. Ruinemans is wereldwijd een van de grootste groothandels in tropische vissen.

Mocht je hier vragen over willen stellen aan een van onze medewerkers of wilt je meer kennis op doen over welke vissen wel of niet bij elkaar kunnen?

Kom dan vrijblijvend langs en ontdek, beleef en bewonder de vissen van dierenspeciaalzaak Froon.

Bent je van plan een aquarium te kopen? Dan is het belangrijk dat je van te voren goed wordt geïnformeerd.

Bij Dierenspeciaalzaak Froon ben je aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beantwoorden graag al je vragen.

Waar moet je op letten wanneer je een aquarium koopt?

Wanneer je van plan bent om een aquarium te kopen is het belangrijk dat je je van te voren een aantal dingen afvraagt.

Hoeveel ruimte heb ik voor het aquarium?

Hoeveel verschillende soorten vissen wil ik in het aquarium houden?

Heb ik voldoende tijd om het aquarium te onderhouden?

Ben ik voorbereid op de kosten die het houden van een aquarium met zich meebrengt?

Een aquarium is een waar middelpunt in je woonkamer. Wanneer je je van te voren goed laat informeren heb je het meeste plezier van je nieuwe hobby en komt je niet voor onverwachte problemen te staan.